Telefoon

088 - 28 27 000

Email

klantenservice@werkendleren.nl

Openingstijden

Ma-vr: 9.00-17.00uur

Ondernemend Gedrag (Geschikt voor Niveau 3 & 4)

Zit jij vol ideeën en ben jij creatief? Neem jij vaak het initiatief en ben je een durfal? Dan is deze training een waardevolle aanvulling om jouw ondernemende gedrag in de praktijk te kunnen brengen. Ondernemend gedrag is voor zowel zelfstandigen als werknemers in loondienst van groot belang.

De module

Ondernemend gedrag is onderdeel aan het worden van dagelijkse arbeidssituaties. Als zelfstandige maar ook zeker als medewerker in loondienst wordt van je verwacht dat je nieuwe mogelijkheden signaleert voor verandering en innovatie en initiatief neemt om deze uit te voeren. Niet voor niets wordt ondernemend gedrag gezien als een 21-eeuwse vaardigheid (SLO). De training geeft jouw handvatten om jouw ondernemende gedrag uit te voeren, in welke sector dan ook. Ook biedt het volgen van deze training jouw mogelijkheden op de arbeidsmarkt of geeft het je een betere positie in jouw huidige werk.

In deze training staan drie werkprocessen centraal:

  • Onderzoekt zichzelf, zijn (werk)omgeving en verbetermogelijkheden
  • Signaleert mogelijkheden voor verandering en innovatie
  • Neemt initiatieven in zijn werk

In deze training wordt gebruikgemaakt van blended learning. Dit houdt in dat de training bestaat uit zowel fysieke bijeenkomsten als online trainingen. De online trainingen volg je op een eigen gekozen moment en plek. Praktijkopdrachten zijn ook onderdeel van deze online training. Hierdoor leer je op een zo’n efficiënt mogelijke manier op momenten dat het jou uitkomt.

De studieduur van dit scholingstraject is 8 weken. Elke week ben je gemiddeld 2 uur bezig met het volgen van een e-learning module. In deze e-learning ontvang je ook praktijkopdrachten, die je kunt uitvoeren binnen jouw stage/werkplek (gemiddeld 4 uur per week). Deze praktijkopdrachten voltooi je wederom in de e-learning. Ook heb je één fysieke en één online bijeenkomst in de periode van 8 weken (2 x 4 uur). Hierin staan de volgende onderdelen centraal: het delen van ervaringen, het oefenen van vaardigheden en het stellen van vragen centraal. Afhankelijk van jouw bestaande kennis, ervaringen en studiesnelheid kan de studielast verschillen van het gemiddelde aantal uren.

Investering

In het kader van NL leert door wordt het scholingsaanbod kosteloos aangeboden

De kosten voor deze online training zijn inclusief:

  • E-Learning
  • Certificaat of bewijs van deelname

Studieduur: 8 weken
Studiebelasting: 100 tot 240 uur