Telefoon

088 - 28 27 000

Email

klantenservice@werkendleren.nl

Openingstijden

Ma-vr: 9.00-17.00uur

Persoonlijk leiderschap – Professioneel Leiderschap

Deze trainig is bedoeld voor iedereen die wil leren omgaan met stress en werkdruk. In deze training krijgt de deelnemer meer vaardigheden aangeleerd die met name inzetbaar zijn op de werkvloer (hoewel veel van deze vaardigheden ook toepasbaar zijn in het privéleven). Zo leert de deelnemer hoe hij of zij zorgvuldiger om kan gaan met de concentratie en aandacht. Ook raakt de deelnemer bekend met de betekenis van werkdruk en van stress, hoe deze kunnen ontstaan en hoe we ons er beter tegen kunnen wapenen. Omdat een grote factor bestaat uit het bespreekbaar maken van ervaren stress en werkdruk, leert de deelnemer tot slot effectiever communiceren, zowel op de werkvloer als daarbuiten.

De module

In deze training met als thema Leiding nemen, staan de volgende thema’s centraal:

  • Concentratie verbeteren
  • Omgaan met werkdruk
  • Omgaan met stress
  • Effectiever communiceren

Je kunt beter omgaan met stress en werkdruk. Je bent beter in focus aanbrengen en kunt je daardoor beter concentreren op je werk. Je bent effectiever in je communicatie.

De deelnemer kan focus aanbrengen en zich hierdoor beter concentreren op zijn werk. Daarnaast kan hij effectiever communiceren en beter omgaan met stress en werkdruk. Tussentijds worden er opdrachten uitgevoerd. Deze zijn ontwikkelingsgericht en formatief opgezet.

De module wordt afgesloten met een summatieve toets, bestaande uit meerkeuze vragen en/of open vragen. De deelnemer ontvangt na het doorlopen van de scholing een bewijs van deelname.

Investering

In het kader van NL leert door wordt het scholingsaanbod kosteloos aangeboden

De kosten voor deze online training zijn inclusief:

  • E-Learning
  • Certificaat of bewijs van deelname

Studieduur: 4 tot 8 weken
Studiebelasting: 20 tot 30 uur