Telefoon

088 - 28 27 000

Email

klantenservice@werkendleren.nl

Openingstijden

Ma-vr: 9.00-17.00uur

Persoonlijk Profileren

Schuilen er meer talenten in jou dan dat je nu laat zien? Door je meer bewust te worden van wat je kunt en waar je naartoe wilt groeien, haal je meer uit je leven. Met deze training leer je jezelf en je omgeving te ontdekken en een bijdrage te leveren aan je leefomgeving.

De module

Door te ontdekken wat jouw kwaliteiten, drijfveren en voorkeuren zijn ben je je bewust over jouw eigen kunnen en weet je waar je nog aan moet werken. Door dit te vergelijken met de kansen en valkuilen van jouw leef/-werkomgeving kun je realistische doelen stellen. Jouw persoonlijke groei wordt op deze manier gestimuleerd en je kunt duidelijk communiceren naar jouw werkgever wat jouw doelen zijn.

Met deze training kom je er achter wat jouw sterke punten zijn, waar jij naar toe wilt en hoe je dit kunt verwezenlijken. Ook kijk je naar je omgeving en probeer je daar jouw doelen op aan te passen. Hierin leer je met anderen samenwerken en heb je een positieve en doelgerichte houding. Jouw ideeën worden door deze training geloofwaardig, realistisch en uitvoerbaar.

In deze training wordt gebruikgemaakt van blended learning. Dit houdt in dat de training bestaat uit zowel fysieke bijeenkomsten als online trainingen. De online trainingen volg je op een eigen gekozen moment en plek. Praktijkopdrachten zijn ook onderdeel van deze online training. Hierdoor leer je op een zo’n efficiënt mogelijke manier op momenten dat het jou uitkomt.

De studieduur van dit scholingstraject is 8 weken. Elke week ben je gemiddeld 2 uur bezig met het volgen van een e-learning module. In deze e-learning ontvang je ook praktijkopdrachten, die je kunt uitvoeren binnen jouw stage/werkplek (gemiddeld 4 uur per week). Deze praktijkopdrachten voltooi je wederom in de e-learning. Ook heb je één fysieke en één online bijeenkomst in de periode van 8 weken (2 x 4 uur). Hierin staan de volgende onderdelen centraal: het delen van ervaringen, het oefenen van vaardigheden en het stellen van vragen centraal. Afhankelijk van jouw bestaande kennis, ervaringen en studiesnelheid kan de studielast verschillen van het gemiddelde aantal uren.

Investering

In het kader van NL leert door wordt het scholingsaanbod kosteloos aangeboden

De kosten voor deze online training zijn inclusief:

  • E-Learning
  • Certificaat of bewijs van deelname

Studieduur: 8 weken
Studiebelasting: 100 tot 240 uur