Telefoon

088 - 28 27 000

Email

klantenservice@werkendleren.nl

Openingstijden

Ma-vr: 9.00-17.00uur

Subsidie NL leert door

Kosteloos (online) scholing voor kinderopvang

Verdieping in de babyontwikkeling, interactievaardigheden, leiderschap en bedrijfsvoering? Wat wil jij graag leren? Dankzij de subsidieregeling NL leert door kunnen medewerkers in de kinderopvang zich vanaf dit najaar kosteloos om- en bijscholen. Je kunt kiezen uit maar liefst 32 (online) scholingstrajecten en leerpakketten bij WerkendLeren met een waarde van € 150,- tot € 500,-. In de periode van december 2020 tot en met juli 2021 kun je één of meerdere scholingstrajecten volgen. Meld je alvast aan, dan hoor je als eerste wanneer je kunt starten.

De overheid stimuleert een leven lang leren. Wil jij aantrekkelijk blijven voor je werkgever, je kwaliteiten vergroten en meer specialistische kennis opdoen van de kinderopvang, dan is er dit jaar voor alle Nederlanders vanaf 18 jaar de mogelijkheid om kosteloos om- en bij te scholen. Je kunt bijvoorbeeld een erkende babytraining, een korte opfris module interactievaardigheden doen of een online leerpakket met verdiepende pedagogische modules doorlopen. Ook is er voor managers in de kinderopvang een ruim aanbod beschikbaar zoals persoonlijk leiderschap of een train de trainer module. 

Kortom een ideale manier om jouw kennis en vaardigheden uit te breiden. Het geeft je meer mogelijkheden binnen je werk en vergroot je kansen. 

Schrijf alvast in

WerkendLeren diende een aanvraag voor deze subsidie in. Binnenkort horen we van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid of we de subsidie ontvangen. Daarna kunnen de (online) scholingstrajecten starten. Op onze website kun je zien welke mogelijkheden er zijn en hoeveel kosteloze trajecten nog beschikbaar zijn. Als je nu al een voorinschrijving doet, laten we zo snel mogelijk weten wanneer je kunt starten. 

Je hoeft zelf geen subsidie aan te vragen, je moet alleen je volledige persoonsgegevens en ID bewijs kunnen overleggen en het traject binnen een bepaalde periode afronden. Wij regelen de rest. Kies dan nu de scholing die bij jouw ambities past!