Telefoon

088 - 28 27 000

Email

klantenservice@werkendleren.nl

Openingstijden

Ma-vr: 9.00-17.00uur

Scholingstrajecten

De scholingstrajecten die binnen deze subsidie worden aangeboden zijn kosteloos, maar vertegenwoordigen een waarde van € 150,- tot € 500,-. Het aanbod bestaat uit verschillende scholingstrajecten en is verdeeld in categorie A en B. Een scholingstraject uit de categorie A bestaat uit onlinetheorie (e-learning) en kunnen de deelnemers zelfstandig doorlopen. Het traject heeft een studiebelasting van minimaal 8 uur. Bij een scholingstraject uit de categorie B is er sprake van zowel e-learning als 3 x een webinar van 2 uur. Het traject heeft een studiebelasting van minimaal 16 uur.

Zowel in categorie A als B worden praktijkopdrachten meegeleverd. Hiermee kun je oefenen in je eigen praktijk (als je deze hebt). De opdrachten zijn niet voorwaardelijk voor de toetsing en certificering.

Heb je inhoudelijke vragen over één van deze procestechniek scholingstrajecten? Kijk dan eerst op de website van VAPRO: https://www.vapro-lesmateriaal.nl/nl-leert-door-met-vapro. Mocht je aanvullende vragen hebben dan kun je per mail contact opnemen met leermiddelen@vapro.nl

Klik op onderstaand aanbod voor meer informatie over de training.