Telefoon

088 - 28 27 000

Email

klantenservice@werkendleren.nl

Openingstijden

Ma-vr: 9.00-17.00uur

Persoonlijk leiderschap – Prive leiderschap

Deze training is bedoeld voor iedereend die veerkrachtiger wil zijn en zelf de leiding wil nemen over zowel werk als privé zaken. Deze training richt zich op aspecten die van toepassing zijn op het grotere geheel, bestaande uit zowel werk als privé. Omdat onze emoties aan de kern liggen van wie wij zijn, leert de deelnemer skills aan om zijn of haar emoties beter te herkennen, te benoemen en te beheersen. Zo raakt de deelnemer in staat om emoties in te zetten, in plaats van zich erdoor te laten leiden. De deelnemer leert vaardigheden aan die de veerkracht vergroten om zo sneller te kunnen herstellen naar een positie waarin we leiden, wanneer we te maken krijgen met tegenslag. Hiervoor is het belangrijk dat we inzicht krijgen in onze gewoontes. Om deze de baas te worden leert de deelnemers specifieke skills om gewoontes effectiever aan- en af te leren. Ter afsluiting leren deelnemers het belang van rust nemen en hoe zij – ook tijdens het oppakken van leiderschap in hun leven – regelmatig hun batterij op een gezonde en gebalanceerde wijze kunnen opladen.

De module

In deze training met als thema Leiding nemen, staan de volgende thema’s centraal:

  • Emoties beheersen
  • Veerkracht versterken
  • Omgaan met gewoontes
  • Effectief rusten

Je bent beter in staat om je emoties te herkennen en beheersen.Je toont meer veerkracht, zowel in je werk als privéJe kent je gewoontes en weet hoe je daarmee om kunt gaan.Je kent de noodzaak van rust en weet hoe je effectief rust. De deelnemer is beter in staat om zijn emoties te herkennen en te beheersen, kan beter met zijn gewoontes omgaan en kan effectief rust pakken.

Tussentijds worden er opdrachten uitgevoerd. Deze zijn ontwikkelingsgericht en formatief opgezet. De module wordt afgesloten met een summatieve toets, bestaande uit meerkeuze vragen en/of open vragen. De deelnemer ontvangt na het doorlopen van de scholing een bewijs van deelname.

Investering

In het kader van NL leert door wordt het scholingsaanbod kosteloos aangeboden

De kosten voor deze online training zijn inclusief:

  • E-Learning
  • Certificaat of bewijs van deelname

Studieduur: 4 tot 8 weken
Studiebelasting: 20 tot 30 uur